Uw website, uw toekomst, onze expertise!

Diensten

Wij bekijken uw website vanuit een heel ander (breder) perspectief.

Lees meer

Eigenlijk kunnen we zeggen "alles is mogelijk!", maar om u een indruk te geven van onze expertise geven we hieronder een opsomming van de diverse mogelijkheden.

Website design, huisstijlontwerp, applicatiedesign, om uw online identiteit te versterken!

Website development, websites en complexe webapplicaties met een oog voor gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en veiligheid.

Content Management, met onze content management systemen kunt u uw website zelf updaten, zonder tussenkomst van een programmeur. Zo beheert u de content op elk gewenst moment.

SEO, Search Engine Optimalisation, we optimaliseren uw website vooir Google en andere zoekmachines, om de vindbaarheid op het web aanzienlijk te verhogen.

Maatwerk applicaties, Al onze webapplicaties zijn modulair inzetbaar en uit te breiden met maatwerk modules die ontworpen zijn naar uw eisenpakket.

E-commerce oplossingen, we ontwerpen voor u een eigen shop moduel, die u middels het CMS helemaal zlef kunt beheren. Daarnaast kunnen we uw webshop aansluiten op verschillende betaalproviders zoals Ideal en Creditcard maatschappijen.

Als u geÔnteresseerd bent, of meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen via de gegevens op onze pagina contact.