Uw website, uw toekomst, onze expertise!

Over ons

Wij bekijken uw website vanuit een heel ander (breder) perspectief.

Lees meer

Sinds 1999 opereren wij al op het wereldwijde web. We hebben in de afgelopen jaren vele websites, applicaties, online games en andere internet gerelateerde producten geleverd aan kleine, midddelgrote en grote bedrijven in Europa!

Wij onderscheiden ons door onze denkwijze. We willen niet alleen een website leveren, maar we willen een product leveren wat bij uw bedrijf past. Het is voor ons altijd van groot belang om onze opdrachtgever te kennen en om te weten met wat voor bedrijf/vereniging/instelling we gaan samenwerken. Alleen dan kunnen we producten op maat leveren. Een website die we leveren moet voor u aanvoelen als een warme jas en voor de bezoeker moet de website vertrouwen uit stralen, wat de verkoopkansen verhoogt.

Wider Vision (de naam zegt het al) bekijkt een uit te voeren opdracht altijd vanuit een breed perspectief. Het product wat we moeten gaan maken moet nauw aansluiten op de opdrachtgever, de doelgroep en de producten of diensten die geleverd gaan worden. Daarom is goed overleg voor u en ons van zeer groot belang. Goede communicatie is de basis van een goede samenwerking!

Als u geÔnteresseerd bent, of meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen via de gegevens op onze pagina contact.